Veelgestelde vragen

Onderstaand vindt u een overzicht van veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via info@vangeelen.nl of bel 030 30 70 370

 

Hoe kan ik mijn bestelling plaatsen bij Van Geelen?

U kunt bestellen via onze webshop en de gewenste artikelen in het winkelmandje plaatsen. Als u de juiste gegevens invult en verstuurt, dan gaan we voor u aan de slag. Als de beschikbaarheid van de artikelen is gecontroleerd, ontvangt u van ons een bevestiging van uw opdracht.

U kunt natuurlijk ook per e-mail of fax bestellen. Voor een correcte levering van de bestelling, is het belangrijk dat u de juiste data, locatie, contactgegevens en factuurgegevens meestuurt.

 

Bij welke beurzen worden er geen transportkosten in rekening gebracht?

Op onze beurskalender kunt u zien op welke beurzen Van Geelen aanwezig is. Bij levering op één van deze beurzen in Nederland, het Ruhrgebied en België brengen we geen transportkosten in rekening. Wenst u een levering elders in Europa of op een beurs die niet in de kalender is opgenomen? Neem dan contact met ons op via 030 30 70 370. Samen zoeken we dan de oplossing die binnen uw budget past.

 

Hoe is het geleverde meubilair verzekerd?

Van Geelen draagt zorg voor de verzekering van het transport van het gehuurde meubilair. Nadat dit is afgeleverd, bent u als huurder aansprakelijk voor eventuele schade of verlies gedurende de huurperiode (zie algemene voorwaarden). U bent als huurder zelf verantwoordelijk voor het verzekeren van het gehuurde meubilair totdat we het weer hebben opgehaald.

U kunt ook via ons tegen een aantrekkelijk tarief de gehuurde goederen verzekeren.

 

Wordt bij een offerte direct een reservering gemaakt?

Een offerteaanvraag is geheel vrijblijvend. De aangevraagde materialen worden pas na de bevestiging in ons systeem gereserveerd. Wilt u zeker zijn dat u de aangevraagde materialen op een later tijdstip kunt huren, vraagt u dan naar een reservering. We overleggen graag de mogelijkheden met u.

 

Kan ik meubilair kopen bij Van Geelen?

Wij zijn een verhuurbedrijf, maar we helpen u uiteraard graag met de aankoop van meubilair als u speciale projecten heeft.

 

Hoe zijn de genoemde prijzen op de website en in de prijslijst opgebouwd?

De prijzen op onze website en in onze prijslijst zijn gebaseerd op de huurperiode van een beurs of evenement tot maximaal tien dagen. U betaalt hiervoor dus eenmalig dit bedrag per gehuurd artikel. Als het een beurs of evenement is uit onze kalender dan worden de materialen vooraf geleverd en na afloop door ons retour gehaald.

Het is uiteraard ook mogelijk om meubilair voor langere perioden te huren of op andere locaties. We informeren u graag. Een telefoontje naar 030 30 70 370 of e-mail naar info@vangeelen.nl geeft u snel uitsluitsel.